...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

torsdag 28 april 2011

Grönt är skönt

Livet rullar på i full fart. Påsken kom och gick och plötsligt står maj för dörren....i fönstret växer diverse plantor som är resultatet efter några sjukdagar för barnen i vintras....ute börjar gräsmattan vara räfsad och de årliga allerginysningarna duggar som ett jämt sus i nejden.....Ordet terass har smugit sig in i ordförrådet och vi funderar fram och tillbaka om det är denna sommar vi ska bygga den eller om vi ska ta slutspurten på vinden först....hmmm....i-lands problem som vanligt! Vore skönt att få en uteplats men den eviga vinden borde också få ett avslut....vi får se:) Hoppas DU kan njuta av våren!
Några meter från huset landade några svanar en dag och tog sig en simtur i vattenpölarna:) vackra fåglar!!!

4 kommentarer:

  1. Hej på dig! Ni har visst full rulle som vanligt :)
    Här är det också en massa funderingar på i vilken ordning vi ska göra saker och ting. Terass, måla garaget färdigt, sätta upp underslagsbräder, fixa i trädgården... Antar att det är bra att fixa färdigt påbörjade saker först, men det är ju så roligt att börja på med nytt!

    Hoppas du har en trevlig 1:a maj idag!

    SvaraRadera
  2. Jaa, projektidéer finns ju alltid. Det gäller att beta av en i taget, eller flera samtidigt, men att också hinna njuta samtidigt av liv och leverne.

    SvaraRadera
  3. Vilken fin blog du har! Gillar dina virkade korgar jätte mycket och blir så sugen på att göra egna! Är det svårt?
    Ha en skön kväll!
    Ullis

    SvaraRadera
  4. Jaa, det är full rulle hela tiden, man hinner knappt med själv :)
    Härliga plantor, jag har inte sått ett enda frö...
    Vi har också smakat på ordet terass, men kom fram till att det blir nog först nästa års projekt eftersom vi har vindsrenoveringen framför oss nu..och så slukar ju allt pengar..
    Ha de bra, vi ses väl senare i maj :)

    SvaraRadera