...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

måndag 28 mars 2011

minne

Ett minne som min mor hittade härom dagen var denna fina lilla blus. Jag fick den då jag var där runt 5 år och föräldrarna hade varit på en resa utomlands. Jag känner ännu hur fin jag var de få gånger jag använde den:) Nu får den hänga framme som en påminnelse om att våren och sommaren visst är på väg! För man undrar allt mellan varven....
Solskenshälsningar från Klippo!

6 kommentarer:

  1. Den blusen förmedlar verkligen en stämning av sommar och fest! Jo, drivorna är isiga och hårda, hoppas solen förmår börja smälta ner dem snart!

    SvaraRadera
  2. ååhhh, va härligt.....den är så fin!! Tänk att du själv har haft den...och snart får lilla tösen bära den :O)

    SvaraRadera
  3. En fin tidlös blus som går lika bra idag. Påminner lite om nåt jag själv har hängandes i klädskåpet.

    SvaraRadera
  4. Vilken fin blus, härlig att ha fram som minne från den ljuva barndomen! :) Dina barn njöt så igår när de "plaskade" omkring i lervällingen på vägen - tänk så lättroad man var när man var liten... :)

    Haha, ja man skulle ju kunna tro det, att vi har det bra som får planera köket efter skålarna... Om du bara visste hur svårt det är! :-D Vi sitter och ritar och planerar för fullt på kvällarna, men det är lättare sagt än gjort att få allt att passa in...! Ibland brukar jag tänka att det skulle vara så "enkelt" att flytta in i något färdigt och så bara försöka göra det bästa av det, för när valmöjligheterna är oändliga, ja då är det inte lätt! :) I-lands problem! :)

    SvaraRadera
  5. En riktigt GLAD och SKÖN påskhelg från oss alla till er alla! :-)

    SvaraRadera