...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

tisdag 7 september 2010

Sten sten sten....

Efter att ha försökt göra ett inlägg nu i flera dagar men datorn inte tydligen tyckt detsamma så ska jag igen försöka...man borde vara dataingengör också som så mycket annat:)

De senaste dagarna har vi plockat sten, plockat sten och plockat sten. Vi har skrattat, gråtit (nästan) och sagt ett och annat vackert ord men samtidigt måste man bara förundras över dessa skapelser. Man kan inte hitta två lika! Nåja hur som haver så börjar vi få bukt på det mesta där runt garaget. Sot, glas och metall är ett minne blott ska vi tro:)Jag har bävat för detta projekt i år och dagar, har liksom inte kunnat se det under ögonlocken hur vi vill ha det....men nu tycker jag ju det är KUL! kan man tänka sig:) jag som har fått värsta allergisnuvan så fort någon diskuterat trädgård, och nu skulle jag t.o.m kunna tänka mig att anlägga en rabatt! hör och häpna:)Stenarna som ni ser på bild har vi samlat framför fähuset som saknar takrännor....så äter inte vattnet upp gräsmattan...Så här såg det ut för några veckor sen. Björken måste vi såga ner för den hade brunnit till en del och rötterna likaså....innan höststormarna....

Såhär ser det ut nu....försökte snitsa dit en stenkant men oj va svårt det va! underlaget består som sagt av sten....så man slapp å gräva på vissa ställen men inte på andra...sånt e livet:) Nu återstår resten av gården...oj!

Nu väntar vi bara på att en shejk eller annan typ ska dyka upp och erbjuder sig att köpa stenar till priset av guld:)....då blir vi stenrika!!!

Sköna höstdagar till er!

5 kommentarer:

 1. Så mysigt det ser ut hos er! Haha, ni kan skicka den där shejken till oss också, för vi har också massor med sten på vår gård, som borde omplaceras, grävas fram, ordnas upp... Men det är jättefint med sten! Och gräver man blomrabatter får man kantsten på köpet, liksom :)

  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 2. Samma här - vi är också stenrika, haha!
  Jag har börjat lägga ut markbyggnadsduk som jag radar alla "överloppsstenar" på så slipper man åtminstone ogräset där ;) Det har blivit en del kanter och annat också av sten... Utan stenar blir vi åtminstone aldrig.

  Ert hus och garage ser så fina ut!!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Vi är redan sten-rika! :D Gissar att ni har samma mark-underlag som vi, dvs bara sten, sten och sten! Det går inte att sätta ner en spade i jorden innan det klirrar tjusigt mot de stora stenbumlingarna...!

  Snyggt blir det iaf på er gård och runt garaget!! :)

  SvaraRadera
 4. Så snyggt ni fixat till det! Stora framsteg på Klippo, får man konstatera. Kan tänka mig att det inte är det lättaste jobbet, men man slipper ju gymnastiken när man får den på handeln så att säga. Fortsatt arbetsglädje tillönskas.

  SvaraRadera
 5. Your article has so many useful information,and so attractive design.I am very like this.Online Store,everyone like to buy yourself lovely and comfortable shoes or clothes.Unique design bag,I think in our country this kind of design is so little.Right?hah!!Why don't you try our new design chaussures tn shoes?It has high protect function,and also make your feet feels very comfortable.In our store, puma future cat shoes has a large discount activity online,already attracted so many customers attention.If you like them,you must hurry action to choose them.At the same time,uinque design and perfect appearance tn requin shoes now hot selling online.Also has 100% quality nike air max tn shoes discount sale in our online store.I hope we can learn each other.

  SvaraRadera