...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

torsdag 19 augusti 2010

leksaker för stora barn...

Idag hände något revolutionerande här hos oss! Vi fick hem en liten grävmaskin:) på hyra alltså. I morgon kommer det 28 kubik matjord....gissa om största barnet (läs far) är nöjd (lyser ur ögonen och hoppar jämfota av förtjusning) över att få leka med den! och sist och slutligen ringde vår vän från sågen att vårt material till vinden redan är på väg till måleriet.....vi bestämde, då det förra blev rökskadat som vi redan lagt massor med tid på, att vi denna gång tar färdigt grundmålat material....så roligt är det inte så att vi vill göra allt två gånger:) Men nu ser det ut som att vi har fritiden räddad en tid fram över då igen:) men vackert så! Att ha bott på en byggplats i fyra år och nu äntligen få göra upp en gårdsplan med gräsmatta och grus är toppen:) Snart smyger helgen sig på igen och vi ses väl på Juthbacka marknaden;) Mera prylar åt folket!!!
Garage nr2....inte exakt som förra men funktionen den samma:)

4 kommentarer:

 1. Hihi, visst är det en stor leksak - men en som gör nytta också! Min man hade en lånad av sin kusin i några veckor under semestern och fixade då till gården. Tänk - vi har också snart bott fyra år här! :) Idag var Dagen D då jag ääääääntligen sådde gräset, tjohooo! Nu är det vattna, vattna, vattna som gäller ;)

  Ha det gott och handla mycket fint på marknaden! Jag vill också, men kan inte i år...

  SvaraRadera
 2. Åh så roligt för far i huset att få "leka" en stund, och säkert för mor i huset att få en snygg gräsmatta! :) Det längtar jag också efter!

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj, en sån skulle min gubbe nog gärna ha. men han lånade grannens traktor här om dagen och var lika lycklig! Vårt garagebygge framskrider och nästa sommar ska jag hoppeligen också ha en fin gårdsplan :)

  SvaraRadera
 4. Va härligt att få börja fixa till gårdsplanen! Det delen är nog bara en avlägsen dröm för Lufolkarna än, men säkert kommer den för oss oxå, om vi får leva. Trevliga stunder med fixandet. Brukar vara inspirerande att jobba så länge man ser att det går framåt. :)

  SvaraRadera