...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

tisdag 1 september 2009

Elektrisitet!

Det känndes som en liten seger då min far (som drar all vår el) började fråga var vi ska ha våra lampor och kontakter där på övre våningen......det betyder ju något som ska synnas, inte gömmas bakom väggar och tak, nåja till viss del men......något som är en del av inredningen..... något lite roligare att fundera på! Så några dagar har vi nu störtläst alla inredningstidningar vi äger, kollat alla hemsidor vi kunnat hitta och funderat hit och dit......trots detta blir det nog bara vanliga uttag och brytare men ändå.....man har fått fantisera bort lite sågspån, brädor och rör:) och känner sig framför allt lite mera tillfreds då igen......kanske dagen D kommer iallafall osv......man känner att kanske det blir något av det hela! Ja ni fattar:) Ha en bra vecka!!!

6 kommentarer:

  1. Ni är 'hårt på gång' hör jag! Alltid roligt när man får börja fundera på det synliga... Hoppas att ni har det bra och får vara friska!

    SvaraRadera
  2. Spännande! Sätt hellre några uttag för mycket än för få... Och jag tänkte på elektriska adventsljusen när vi var i det där planeringsskedet! Ville ju ha uttag vid fönstren. :)

    SvaraRadera
  3. Åh, är ni så långt! Vad kul, det är ju i det skedet som man genast vill börja fundera ut exakt vilka lampor vill man ha.. Skön vecka till er med!

    SvaraRadera
  4. Spännande!
    Visst känner man igen den där känslan, man tror att det aaaaldrig ska bli klart och plötsligt ser man stora resultat!

    SvaraRadera
  5. Så kul!!
    Ja, så är det ju när man håller på med nåt, man tror att det aaldrig ska bli klart, men det blir det ju ändå till slut!:)

    SvaraRadera
  6. Alltid roligt när det går framåt! :)
    Elen tyckte jag var något av det tråkigaste här, men så är det ju inte vårt slutgiltiga hem heller... Sa bara ungefär var jag ville ha de olika dosorna, vissa blev bra, andra mindre bra, och vissa hål har vi täckt igen :D

    SvaraRadera