...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

tisdag 25 augusti 2009

färgfel

Vårt garage blev byggt sommaren efter att vi flyttat in och vi bestämde då det blev färdigt att vi målar det med sk slamfärg......då vi fick burkarna reagerade vi nog på att färgen var tjock och geléaktig men eftersom vi inte målat med färgen förr och det nu hette slamfärg så antog vi bara att det var så det skulle vara. Färgen målades dit i all hast och vi tänkte inte mera på saken......förrän efter ca ett halvt år då färgen ramlade ner igen.......SUCK! Vi började höra oss för om saken och fick kontakt med försäljningschefen i Finland, skickade bilder åt honom och vi blev tack och lov efter lite om och men lovade nya burkar......Antagligen hade färgen i något skede fryst......så vårt garage har stått halvt om halvt ganska länge nu, och om det inte vore för min pappa skulle det fortfarande stå orört.....Tack och lov för hjälpande händer:) För några dagar sen blev framsidan tvättad och sen målad och nu ser det genast trevligare ut:)




Förra sommaren blev hela huset målat med samma färg och som tur är hålls färgen fortfarande kvar:) Men lär så länge man lever:) Färg ska inte se ut som "makupala"!!!

Ha en bra fortsättning på veckan allihopa! Skönt med lite sommar ä
nnu:)

2 kommentarer:

  1. Vilken otur! Att måla är ju inte världens roligaste sysselsättning, och att vara tvungen att göra om det då... Då vi köpte huspaket funderade vi på att måla med rödmylla, så det blev skrivet i huspapprena att brädfodringen inte ska grundmålas. Sen bestämde vi oss för att ändå måla med vanlig färg, men tydligen blev det inte ändrat i kontraktet så vi var tvungna att grundmåla själva... Men det gick nog det också, och jag tror det blev bättre än "fabriksgrundmålning"!
    Ha en bra fortsättning på veckan du också!

    SvaraRadera
  2. Aj då, det var inte kul. Snäll pappa du har!

    SvaraRadera