...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

tisdag 23 juni 2009

Man tager vad man haver...

Vilken härlig tid vi lever i just nu:) Sol, värme och ledigt för hela familjen! Kan det bli bättre? Midsommaren grillade vi oss igenom och vi sitter ännu och pöser nästan....nåja kanske int, men det går bra att spara nästa grillandet några dagar i alla fall:) Vi har även hunnit ha lite kalas för mellan pojken som hade födelsedag då vi var på resa.....eftersom solen så passligt tittade fram och temperaturen steg så började vi konstatera att man kunde vara utomhus....men vi hade ju inte alls ställt i ordning någon uteplats för denna sommar eftersom allt bara är halvfärdigt....man tager vad man haver tänkte jag och så började vi plocka fram de stolar och en bänk som vi sparat av farmor och farfars gamla....ställde dem kring det utebord som jag ännu inte fått målat (som dock nu är målat) och vips fick vi en riktigt trevlig uteplats trots allt:) OK då, det är lite krångligt med tyg på utemöbler men lite kul åxå....nästan så jag ville rulla ut en matta under men hade tyvärr ingen en lagom stor...........och lite ska jag nog bespara omgivningen:) Hoppas ni andra har det skönt dit ut i sommaren!!!

5 kommentarer:

  1. Huvudsaken att man kan sitta ute! det blev ju hur charmigt som helst! men täck in dem till natten så inte nattfukten lägger sig på tyget... :)

    SvaraRadera
  2. Det ser ju jättemysigt ut!! Så fint med udda möbler :)
    Kanske vi ses på Bennäsmarknaden i kväll?:)

    SvaraRadera
  3. En matta hade varit pricken över i!

    SvaraRadera
  4. Det blev ju en riktigt fin uteplats, om än tillfällig. Ibland kan man nog få dom mest lustiga idéer så man får fundera på om omvärlden tycker man är helt tokig ;)

    SvaraRadera