...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

tisdag 24 februari 2009

Utslagen...


Tänk vad en tulpan kan vara vacker när det är helt utslagen. Är jag lika vacker måntro då vårt minsta troll skrikit så mycket att jag känner mig alldeles utslagen? Hmmm....det är frågan....Tänk att något så oskyldigt som en liten osaltad potatis kan få tillvaron så upp och ner....hmmmm....

8 kommentarer:

  1. Hon vet redan vad hon vill ha och INTE vill ha.....kommit en lång bit på vägen redan :O) skulle hon kunna tala skulle hon säkert rösta för att ni kastar alla små, osaltade, stygga potatisar i väggen ;O)

    SvaraRadera
  2. Ja då det sku vara så enkelt sku jag nog kansta en och annan pääro i väggen om det sku hjälpa:) Tösen vill nog mer än gärna ha men inte magen...ev allergisk:(

    SvaraRadera
  3. Haha, fick mig ett gott skratt där! Ja, det är bara att hoppas att man ser lika vacker ut som en utslagen tulpan när man själv är helt färdig! :)

    SvaraRadera
  4. Hehe - där fick du till det med ordet utslagen!

    Ja, inte är det lätt att vara liten, eller mamma till en liten heller för den delen alla dagar...

    SvaraRadera
  5. Stackars lilla troll - synd om mamma också! Inte så lätt med nya födoämnen... Kanske det tar sig!?! En kvinna är väl alltid vacker, bara på olika sätt brukar jag trösta mig med när jag känner mig mindre trevlig :)

    SvaraRadera
  6. Jag lärde mig aldrig heller virka i skolan, men ifjol lärde jag mig på en "virk-träff" en kväll, och började genast med en filt som blev ca 1,5x2 m. Det är så enkelt, kan du en enda maska kan du göra en hel filt! :)

    SvaraRadera
  7. Det skulle inte alls vara dumt! Kanske du ordnar? ;)

    SvaraRadera
  8. Tulpaner är vackra i alla av livets skeden... Hoppas att man själv ser någotsånär fräsch ut i livets slutskede.. Trevlig helg!

    SvaraRadera