...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

torsdag 19 februari 2009

Lilla huset på prärien...


Tänkte visa vårt lilla hus på prärien......alltså ett wc.....ett pytte wc....som är jätte svårt att fota för där är så smått och så finns där inget fönster(och så ska vi inte tala om vår kamera)....men går dock bra att använda ändå:) Blev lite trångt med bara ett wc så då tog vi det restmaterial vi hade och svängde ihop detta. Naturstenarna på golvet tog min pappa hem från Estland för en struntsumma och handfatet var det billigaste vi hittade. Skåpet under är bara ihopsvängt av några limträskivsrester....på hyllan finns farmor och farfars gamla potta som fanns kvar här...dock oanvänd......sägs det åtminstone:)



....så har vi återanvänt "fisluckan" i taket som vi bara skrapade målet av....


Även god lektyr hör ju till;)


9 kommentarer:

  1. Vilket jättemysigt litet wc!!!
    Vi skulle också behöva ett wc till, men det är så svårt att veta var man ska placera det..:)

    SvaraRadera
  2. Så snyggt! Väldigt mysigt, och jag gillar den liggande panelen enormt! Golvet ser riktigt skönt ut, och annorlunda! I like! :)

    Japp, det är ju så, det tycks alltid finnas viktigare saker som måste inhandlas, det är svårt att få pengarna att räcka till, eller egentligen "jöutas" lägga ut pengar på något som man "bara vill ha", men egentligen inte "behöver"... Känner så igen mig, då jag så gärna vill ha t.ex. en ny vigselring då jag tappade min innan jul, men det finns ju så mycket annat som är nödvändigare...! Nå, en dag! ;)

    SvaraRadera
  3. Alltså detta lilla mysiga wc har gått mig heeelt förbi. Länge sedan ni fixat till det? Å var finns det? :) Kan int komma på var i ert hus ni har ett sånt :) *tänker så det knakar*

    Ha ni några skilda planer inför sportlovet?

    Ha de så bra!

    SvaraRadera
  4. Ni lyckades få till det riktigt bra i er lilla wc! Vi har samma problem med mörkret i vårt badrum på vinden = inget naturligt ljusinsläpp! Men som sagt man ser ju tillräckligt väl för det man skulle dit för... ;)

    SvaraRadera
  5. Vilket mysigt litet wc. Snyggt med liggande panel! Gillar!
    Skön helg till er!

    SvaraRadera
  6. Hej! Kul att jag hittade hit, det kan bli spännande att följa hur ni har renoverat fammo o faffas hus! :D

    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  7. Ojj vad ni är duktiga! Verkligen mysigt litet wc! Gillar att ni använt er av restmaterial! Roligt att använda sånt som många kastar bort! Skåpet är ju hur vackert som helst!

    SvaraRadera
  8. riktigt mysigt! Gillar den fina tvätthon!

    SvaraRadera
  9. Ert wc är verkligen kanon fint! Störtgillade det.....speciellt den liggande panelen och handfatet!! och fislucka...smart alltså *BLINK*

    SvaraRadera