...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

söndag 8 januari 2012

trettondagsledigt

Vi har haft tre sköna lediga dagar denna helg och oj vad man önskar att man hade så varje helg...men å andra sidan vore det inget speciellt då heller...vi har fått målat träsoffan och en gungstol färdigt och en hyllkonstruktion blev tillsnitsad och den är som bäst under målning. En matta är under virkning och en lampa under konstruktion:) man blir sååå ivrig då det börjar se ut för något så det känns nästan som att vara nykär:) det enda man kan tänka,andas och fundera på!

...ser så mycket bättre ut i verkligheten måst jag säga:)

....soffan blev lite fläckig men det gör inget...den är ju inte ny heller direkt....tycker den gör sig riktigt bra i svart mot det vita! Nu funderar jag bara på hur jag ska få en bra madrass i den så att man int sjunker ner så djupt....idé någon?

....bygger en hylla under fönstren med ett batteriskynke i mitten....materialet består av gamla golvplankor....ska sätta dit korgar med tidningar, böcker och diverse...sen ska man kunna sätta sig i fönstret och bara blicka ut över nejden:) (ett fähustak som ni kanske ser:)....
Ha en riktigt bra vecka allihopa!

6 kommentarer:

  1. Det blir bra! Och så roligt att man kan använda sej av gamla saker och material när man gör nytt. Tack för gratulationerna förresten!

    SvaraRadera
  2. Wow! Här händer det grejer!!

    SvaraRadera
  3. Najs!!
    *Fniss* nykär :) Jo, jag vet precis hur du menar.
    Vi skruvade fast lister på insidan av vår kökssoffa, sen lade vi en skiva på listerna. Under skivan förvarar jag mina gardiner. Man får ställa höjden på var man vill ha bottnen beroende på hur tjock madrassen är.

    SvaraRadera
  4. Snyggt, snyggt, och så roligt när det börjar bli klart! :) Kan riktigt känna er glädje! :)

    Kanske det går att sätta fast en skiva i soffan, så blir det samtidigt lite förvaringsplats inne i den? Utrymme för förvaring får man ju som bekant aldrig för mycket av...

    SvaraRadera
  5. Nämen oj va ni e på gång! Hur snyggt som helst! Man blir nog alltid inspirerad att jobba vidare när man börjar se resultatet efter hand. Snart e ni framme! :)

    SvaraRadera