...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

onsdag 7 oktober 2009

Nyckel

En nyckel är en väldigt viktig sak, speciellt om något är i lås som man vill öppna men som man inte kan för att man saknar just nyckeln eller för att inte tala om nyckeln till framgång eller nyckelord som bygger upp en hel mening eller alla söta nyckelpigor eller det ack så viktiga nyckelbenet och ljudet från den ljuva nyckelharpan........idag har vi sökt, sökt och åter sökt men inte för att vi måste öppna något utan bara på skoj......Ute har det varit stormblandatregn och vad passar då inte bättre än att leka gömma nyckel:).....fast lite mockarutor och semlor har vi nog fått ihop också så ingen kan komma och säga att vi inte gjort nåt:) Nu på fredag åker vi hela familjen iväg på en liten minisemester på två nätter....ska "vila" upp oss lite så vi orkar ta nya tag med jobb och bygg:) Så ha en skön helg alla bloggare och obloggare!

8 kommentarer:

  1. Vilken knepig text :)
    Det är så vackert med gamla nycklar, inte precis som dagens Abloy... Har själv hittat flera i vår gamla stuga på gården.

    SvaraRadera
  2. Fina nyckelfunderingar!
    Ha det så gott, vila upp er ordentligt!

    SvaraRadera
  3. Önskar er en riktigt skön semester!!

    SvaraRadera
  4. Tack för senast och njutnjutnjut och ha det så bra på er resa!

    SvaraRadera
  5. Ja, här om kvällen lekte jag också, men det var kurragömma ;)
    Ha en skön minisemester!

    SvaraRadera
  6. Vilket fantastiskt underbart hus ni har och vilken fin blogg! Vilken renovering ni har gjort! Renovering-hard core! Hamnar direkt på min lista! Så kan jag mysa med de vackra bilderna fler gånger i höst! Vi håller på och bygger vårt hus för fulla muggar nu, så jag förstår hur mycket arbete som ligger bakom. Otroligt vad ni är duktiga och begåvade! kram på dig!/tess

    SvaraRadera
  7. Haha, vilka roliga funderingar du har! :)

    Hoppas ni får det riktigt skönt nu, njut och ta vara på er lediga stund tillsammans!

    SvaraRadera
  8. Vilka finurliga ord du använt idag, gillar! :) Åh, när har jag lekt gömma nyckel sist?! Ingen aning, men det är skoj! Hoppas ni har en skön minisemester!

    SvaraRadera