...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

måndag 1 juni 2009

Sommarlov....

Sol, varma vindar, grönska, knoppar, blommor, fågelsång, gröna knän, saft, glass, VILA, shorts, fräknar, mete, sand, vatten, resa............sommaren är HÄR  och det finns så mycket att njuta av! Vi har tre stora körsbärsträd som står i full blom nu och de är så fina. Synd bara att det varar så kort tid. I grönsakslandet börjar det så småningom spricka fram lite ett som annat. Roligt att se! Snart har far i huset semester och vi ska styra kosan västerut mot sverige i några dagar. Det blir skönt med ett litet avbrott i vardagen:)


....och vet ni vad jag fick höra i helgen:) att en flugsnappare (fågel:) behöver 150 000 mygg för att föda upp en kulle med ungar....det ni! Så nu blir det nog till att bygga holkar! Ha det skönt där ni är med det ni gör!

5 kommentarer:

  1. Jaa, visst är det skönt!!
    Vi har också ett körsbärsträd som blommar, liksom äppelträden och snart slår syrenerna ut!! Synd bara att alla dessa blommar så kort tid!
    Vi styr kanske kosan redan nästa vecka nån stans, vi får se vart!:)
    Ha de gott!

    SvaraRadera
  2. Körsbärsblomning är så vansinnigt vackert!!

    SvaraRadera
  3. Körsbärsträd som blommar är så vackra! Vår tomt var full av körbärsträd när vi köpte den, men de åkte ner allihopa, och oj vilken stor tomt det visade sig att vi hade! ;)

    Härligt med Sverige-resa! Hoppas ni får det riktigt skönt!

    Och oj, inte undra på att det finns så mycket myggor om det behövs så många till en enda "familj"!

    SvaraRadera
  4. Hmmm......det är alltså på sommaren man brukar resa och göra annat trevligt, ska nog pika gubben om det ikväll!! Sverige resa låter inte alls dumt, och inte att ha blommande körsbärsträd på gården heller ;O)......

    SvaraRadera
  5. Hoppas ni får en trevlig resa! Vi drar norrut till både finska, svenska och norska Lappland om några veckor. Det är sååå skönt att ibland få se nåt annat än hemmets fyra väggar.. :)

    SvaraRadera