...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

lördag 25 april 2009

Bloggpaus

Känns riktigt skönt att kunna ta en paus från datorn ibland. Speciellt nu då vädret varit skönare än någonsin ( hittills i år). Vi har nästan bott där ute denna vecka. Trots att det blåst en del har vi kunnat räfsa lite grann. Har nu äntligen fått målat alla skivor som vi ska ha i köket och en del har vi fått upp idag......ska försöka mig på lite före och efter bilder....










....Ja det blev lite roddigt men har inte tid för tillfället att göra det ordentligt:) ....är sååå nöjd själv med resultatet! Nu är det bara köksdörrarna att måla kvar....fast jag har lovat på hedersord att inte tala om det förrän vinden är färdig:) måst viska det för mig själv under täcket nån kväll om jag får panik:) Ha en riktigt skön helg allesammans!!! och OBS! syna inte bilderna så noga, de är tagna i all hast med en hand och en skuttig unge i den andra och projektet är som sagt INTE färdigt ännu:)

Ps. Om ni inte ännu har kollat in LUNDAGÅRDS så är det hög tid att ta sig en titt på våra vänners otroliga husflyttning och deras nystartade webshop med ett härligt utbud av allt det man inte får i en vanlig affär:)

7 kommentarer:

  1. Min kommentar: WOW!!
    Måste erkänna att jag tänkte innan, att det där kaklet är ju så snyggt, varför göra om det? Men alltså: WOW så snyggt det blev nu! Mycket lantligare :)

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Jättefint slutresultat!! Ser mycket ljusare och luftigare ut! Had int hört na om dina viskningar att måla skåpdörrarna;)

    SvaraRadera
  3. Nog blev det ju mycket lantligare! Fast det var snyggt före också!
    Härligt att värmen är här!!!

    SvaraRadera
  4. Så mycket härligare! Jättefint blev det ju.

    SvaraRadera
  5. WOW, så otroligt snyggt! Förstår att du är supernöjd!!!

    Och du, skåpdörrarna är hur fina som helst, bli vän med dem nu bara!

    SvaraRadera
  6. Så snyggt det blev!! Ett helt nytt kök! Lantligt härligt!! Tidigare var det lite mer modernt-härligt! :)

    SvaraRadera
  7. Gillar verkligen förändringen! Ni gjorde rätt!

    SvaraRadera