...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

onsdag 11 februari 2009

Vårt nuvarnade projekt.........

Hur länge hade du tänkt stanna hemma??? fråga min gubbe här om dagen....vadå, sa jag, hade ju tänkt stanna läääänge den här gången hade VI ju tänkt (på mammaledigt alltså)....Kan jag inte få bygga vinden färdigt innan du ska ha ändrat om hela nedre våningen som vi just och just fått färdigt.....jo jo men vad har det med mitt hemmavarande att göra???.......Du hinner tydligen tänka allt för mycket!!!

Så det är som sagt vinden som står högst upp på listan just nu, för de som bygger, och för oss andra snurrar tankarna alltjämt vidare på allt annat.....

Här är trappan som vi bara ska putsa upp och ev måla...den är superskön att gå i:)


Det blir ett stort rum i mitten med hög takhöjd och sen ett sovrum åt var sida och ett wc och en skrubb på "sneidona".
Här är stora rummet mot daglyktan..........

......och här är stora rummet framåt över kvisten
Här är då storskrubben där vi också ska göra rum för pyssel för stora och små....
Sen blir det sovrum.......

och ett till sovrum....
....och så till sist ett wc som ni alla ser ;)
som ni ser är det endast några lister kvar....det lär ta sin tid, men det får det göra också. Med en heltidsarbetade man och tre barn kan man inget annat.

5 kommentarer:

  1. Det var roligt att träffas, hoppas det blir snart igen! Gillade er trappa, vi skall ha samma böj på vår så skulle vara intressant att komma och kolla in den lite nogare.

    SvaraRadera
  2. Åh så fint ni kommer att få det där uppe! Rummet ovanför kvisten är ju (kommer att bli åtminstone) helt fantastiskt med alla fönster, vilket ljus!

    SvaraRadera
  3. Det ser supermysigt ut!! och trappan är verkligen fin!!

    SvaraRadera
  4. Ha,ha kanske det ligger nåt i att man tänker allt för mycket på inredning så länge man går hemma och ser alla vinklar och vrår.Men bra ser det ut att bli.Så det är absolut värt det!
    T.Gredelin

    SvaraRadera
  5. Hi hi! Visst måste ständigt ha ett (eller flera) projekt i tankarna hela tiden! Det är ju det som är så roligt, att få planera och fundera är ju halva nöjet!! :)

    SvaraRadera