...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

onsdag 31 december 2014

Gott Nytt 2015


Tack år 2014 för allt vad vi fått! Ett år av återuppbyggnad på många sätt och vis! Energin har återvänt både hos mig och kanske lite hos hela familjen efter att under en ganska lång tid gått på sparlåga. Är så otroligt TACKSAM, glad och framförallt har lugnet återfunnits inombords...
Djupa funderingar årets sista dag...då jag förövrigt har varit känslomässigt helt ur balans...kanske också ett välmående tecken...pust säger resten av familjen...kanske för mycket choklad...
Vill i allafall önska ER alla ett välsignat nytt år med nya möjligheter på många olika plan...
KRAM!

tisdag 23 december 2014

Fridfull Jul


Önskar ER alla en fridfull jul på alla sätt och vis! 

Många julekramar från Klippo!

måndag 15 december 2014

fönstret


Kan härmed meddela till alla som har varit rädda för sina barns liv när ni besökt oss att det numera finns ett fönster (extra starkt plexi) i gluggen där man annars kunnat ramla sisådär tre meter ner...man blir ju blind själv och de egna barnen lär sig...men alltid då man får besök så blir man påmind om vad man borde ha fixat för länge sen...men bättre sent än aldrig! 

Idag fick vi julpaket från arbetsgivaren och man blir så barnsligt glad...tänk att jag får paket! 
Barnen spelar julmusik av det bättre slaget (Sarah Dawn Finer) och gubben skulle på mystiskt uppdrag till stan...det borde jag också åka någon dag bara jag skulle få en inre syn över vad jag ska ha för mystiska saker innan julen är över...för så fort som det går nu är man aldrig säker!
Tror vi tar en glögg på det, för visst får man glögga en helt vanlig måndag? Nog då det står v.51 på almanackan!
Kram!

måndag 8 december 2014


Dags att fixa årets julkort! så mörkt överallt att man får "stikel" fram extra belysning bara för att se vad man håller på med...nästan också för att se vem man umgås med;)

Bordet som har varit full av "målklottor" från förr och som jag gömt med fula dukar visade sig vara ett riktigt snyggt bord...testade med lite sandpapper i ena hörnet och det visade sig nästan falla bort av sig själv...målet alltså...så nu blev det betydligt snyggare!...och jag som slarvat runt med bordet på olika ställen hela hösten och inte fått det att passa...så skulle det iallafall stå där det stått...men utan duk:)

fredag 5 december 2014

Bloggfest


Igår hade jag äran att ha åtta glada damer på "julfest" här hemma hos oss.  Fast ingen av oss egentligen träffas så ofta så är det så otroligt roligt att träffas, prata, äta och ja bara dela livet! Jag kände mig så varm i hjärtat i går kväll och idag har jag bara småflinat åt vissa av våra samtalsämnen:)   (bl.a så hade gubben världens urladdning på sin "fest" med barnen vilket passade in i vårt tema för kvällen) 
Att man bara gör detta så sällan är trist men samtidigt så är livet just nu intensivt för oss alla.
Tack och förlåt för igår!