...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

torsdag 22 september 2011

full fart....

Det blev en paus på bloggen igen....livet rullar på i full fart...skrämmande hur fort dagarna bara rusar iväg och är det inte måndag så är det fredag:) Men vackert så! Livet som jobbande trebarns-fru går över all förväntan och nu då vi alla är in i de nya rutinerna så flyter det på riktigt bra:)...bara det där extra man brukar göra som ramlar bort....fast å andra sidan får jag mera gjort än förr:)...Har lagat en egen liten mamma-emergency-kit:) då det blir fööör mycket så är det bara att glänta lite på locket och vips blir mor mera lugn och harmonisk;)...(läs hög på socker) eller hur det nu var:) rekommenderas varmt!


Dörrarna jag skrivit om tidigare har hittat sina platser:)...lite kul med den röda klicken mitt i allt vitt...få se om den lämnar:)


Mitt pysselrum jiihaaa!....mörkt som bara va där inne men då har jag ju orsak att köpa snygga lampor:)

Vi har funderat halvt ihjäl oss på detta spektakel....nu tog vi beslutet att såga bort halv-väggen med stockar och laga ett enhetligt staket i stället....ljuset fick på så sätt tillträde till den annars mörka trappan....smide är högst på listan just nu....vad det blir återstår att se:) Vill önska er alla finfina höstdagar!!! (för nu kan det ju verkligen int finnas mer regn)