...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

...glöm inte vilken skatt en vanlig dag är...

onsdag 31 mars 2010

Glad Påsk!


Vill önska er alla en riktigt fridfull, skön och glad påsk! Här börjar saker och ting få en rätsida och mor i huset kan åter, lagom till påsk, njuta av bordets läckerheter:)

måndag 15 mars 2010

Det gäller bara att försöka hitta dem! Tack alla för ert stöd, i fredags blev jag titthålsoperarad och blev av med min elendiga gallblåsa som orsakat mig sjuk nu i två månader. Ibland blir det mycket på en gång, men sånt är livet. Nu ska familjen Dahlman börja se framåt igen! Ha en skön vecka alla ni!

onsdag 10 mars 2010

Känner att jag vill sätta in lite bilder på vad som hände här för någon dag sedan. Många ringer och undrar och ryktena virvlar i takt med att snön smälter. Jag vill inte att någon ska tycka synd om oss för vi själva kan bara vara tacksamma! Klart att man är ledsen för alla saker som man mist men vad är sak eller en bil mot vad vi har i varandra. Vi är alla fysiskt helt ok och psykiskt håller vi på att återhämta oss men det får ta sin tid. Vill påminna er om vad vänskap, vänner, familj och andra relationer betyder då något sådant händer. Det betyder ALLT! så vårda era relationen, man vet inte vad morgondagen för med sig.

Bilen inne i biltaket/garaget började brinna....denna bild tog jag bara någon minut efter att vi upptäckt första röken....

....händelseförloppen var snabbt....

Ett elfel i bilen var orsaken....för några dagar sen körde vi glatt hem från vår slalomresa till Vuokatti.....är tacksamma att inget hände då!

Halva garaget står kvar men måste rivas, allt är förstört och rökskadat. Även våra 180 kvadratmeter av slätspont som vi ämnade till viden.....

Vill slå ett slag för blåsullen i detta läge. Brandmännen sa att de aldrig sett ett sånt material som INTE brinner som de gjorde då....ena väggen som ni ser här hade vi vanlig bergull och där åt elden sig in men hela mellantaket där vi hade blåst termex (finns ju många andra) så brann inte! så går du i isoleringstankar, det finns bara ett alternativ enl oss!

Vårt byggande tog i detta skede ett ordentligt steg bakåt. Men sånt är livet! och tur är att vi inte på förhand vet vad morgondagen för med sig. Ta hand om varandra och dina relationer!